Contemporary House

Beacon Hill

Langstaff-Ellis designed a multiuse cabinet which included a contemporary desk space, integrated flat screen and storage shelves concealed by softly painted sliding door panels. The contemporary and classic elements to this space blended seamlessly together creating a relaxed environment. The clever use of a ladder on a rail provided easy access whilst making use of all space available.

The impressively long kitchen table was considered to provide enough seating for huge family gatherings. Langstaff-Ellis also created more rustic-looking units in the pantry and an industrial designed boot room (with coat hooks made to specification) including a one-off utilitarian sink made from galvanised steel which was acid etched, waxed and set beside granite worktops.